Werkplek en cloud

Zorg samen met Soluwise voor een optimale werkplekbeleving. Gebaseerd op moderne cloudoplossingen en ultiem beveiligd.

Een werkplekoplossing van nu

Een nieuwe laptop of PC: Het klaarmaken van Windows, het installeren van software, bestanden kopiëren… Je bent er maar druk mee. Daar heb je toch helemaal geen zin in? Bovendien: is de laptop of PC wel optimaal beveiligd?

Besteed je tijd nuttiger!

Als je jouw werkplekbeheer uitbesteedt aan Soluwise, houd je zelf tijd over om nuttigere dingen te doen. Geld verdienen bijvoorbeeld. Bovendien zijn wij er in gespecialiseerd en zorgen we ervoor dat iedere werkplek op een optimale wijze wordt klaargemaakt.

Kantooromgeving met computers

Één uniforme manier om jouw werkplekken klaar te maken

Samen met jou kijken we éénmalig hoe jouw ideale werkplek eruit ziet: Wat voor soort medewerkers heb je, en wat zijn hun behoeftes? We brengen je software in kaart en zorgen dat deze op iedere nieuwe werkplek automatisch wordt geïnstalleerd. Hiervoor gebruiken we idealiter Microsoft Endpoint Manager. Dit is software waarmee we al jouw werkstations optimaal kunnen beheren.

Een moderne cloudwerkplek

Met Microsoft 365 zorgen wij voor een moderne cloudwerkplek: Gebruikersbeheer, e-mailadressen, teams, sharepoint: alles zit er in. Je vertrouwde Office applicaties (Word, Excel, Powerpoint, Outlook) vind je ook terug. Als deel van onze onboarding worden bovendien al je collega’s op een duidelijke manier getraind om hiermee te gaan werken.

Optimale ondersteuning

Zelfs als wij je werkplekken beheren, werkt er wel eens iets niet: één van je collega’s kan niet printen, een softwarepakket wil niet starten of je kunt je Word document niet terugvinden. 

Met onze ondersteuning worden dit soort problemen in no-time opgelost. 

Snelle onboarding, weinig gedoe

In een eerste gesprek stellen we samen met jou vast wat de huidige status is van de werkplekken in jouw organisatie en brengen we in kaart hoe we jouw organisatie het snelst kunnen helpen. Samen bepalen we wat jouw ideale situatie is en welk werkplekpakket daar het beste bij past. Wil je later toch een ander pakket? Dan is dat geen probleem, je zit nergens aan vast.

Wat krijg je allemaal?

Met werkplekbeheer van Soluwise bespaar jij tijd en energie. Dit krijg je allemaal als je werkplekbeheer bij ons afneemt:

Kosteninschatting

Wil je een kostenraming voor werkplekbeheer in jouw organisatie? Neem contact op en we komen graag op de koffie!

  Het invullen van dit formulier is geheel vrijblijvend. Je komt niet op een mailinglist en we verkopen je gegevens niet door.

  Kosten

  Aan alle zorgen die wij je uit handen nemen kun je bijna geen prijskaartje hangen. De precieze kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid werkplekken, de huidige situatie in jouw organisatie en het kennisniveau van jouw collega’s. Houd in ieder geval rekening met de volgende werkzaamheden:

  ICT Sitecheck
  Om jouw ICT omgeving in kaart te brengen hebben we waarschijnlijk een halve tot een hele dag nodig. We maken een uitgebreid rapport over al je ICT voorzieningen, met een korte- en langetermijnvisie. Dit rapport is óók nuttig als je besluit géén klant te worden. Het rapport hebben wij nodig als je uiteindelijk klant wordt. Je krijgt dan 50% van de aankoopwaarde retour!

  Microsoft 365
  Microsoft 365 is een dienst van Microsoft. Wij adviseren meestal de Business Standard of de Business Premium variant. De prijzen vind je op deze pagina
   van Microsoft. Éénmalig stellen we dit helemaal voor je in. Heb je al Microsoft 365 en is alles goed ingesteld? Dan betaal je hier natuurlijk niets voor. Anders zijn de eenmalige kosten rond de €50,- per medewerker. Deze prijs wordt lager naarmate je meer medewerkers hebt.

  Endpointbescherming (antivirus/malware), Spamfiltering, Backups
  De prijs van deze oplossingen is afhankelijk van de gekozen oplossing. Welke oplossing het meest geschikt is, is afhankelijk van de risico’s die jouw organisatie loopt, en dan met name het type (persoons-)gegevens dat je verwerkt. Reken voor een simpele oplossing op ca. €3,- per pc per maand, en voor een geavanceerde oplossing op een veelvoud daarvan.

  Werkplekken monitoren
  Wij controleren iedere maand of alle werkplekken helemaal up to date zijn. Als ze dat niet zijn, dan lossen we dit op afstand op. We spreken hiervoor een vast bedrag per werkplek per maand met je af. De prijs per pc gaat omlaag naarmate je meer pc’s hebt.