ICT Advies

Professionele ondersteuning voor jouw organisatie

Jouw startende of groeiende onderneming heeft dringend behoefte aan goed advies op het vlak van ICT. Je merkt dat je zelf een heel eind komt, maar hebt behoefte aan professionalisering?

Soluwise helpt je graag verder met gedegen advies op het gebied van ICT. Hierbij hebben we aandacht voor veiligheid, continuïteit en schaalbaarheid. 

Voor IT Professionals

Ben je IT-professional en heb je een complex vraagstuk of vragen over de aanpak van een project? Onze consultants gaan graag met je in gesprek en vertellen je precies waar je op moet letten. Als je daar behoefte aan hebt kun je ons tijdens je project bellen en helpen we je met concrete vragen.

Voor organisaties zonder eigen IT afdeling

Jouw MKB organisatie is te klein voor een eigen IT afdeling, maar je wil wél een goedlopende ICT infrastructuur? Wij helpen je met de selectie van (cloud-) software en hardware om jouw bedrijf op voorsprong te zetten. Hierbij adviseren wij je op onafhankelijke wijze over hoe je jouw ICT voorzieningen naar een hoger niveau kunt tillen. 

We hebben veel kennis van veelgebruikte software in het MKB. We kunnen je bijvoorbeeld helpen een goede urenregistratie op te zetten voor je personeel, een professioneel systeem op te zetten voor het afhandelen van je klantcontacten of je helpen met het op een logische wijze inrichten van een CRM waardoor jouw verkoopproces eenvoudiger en succesvoller wordt.

Haal meer uit Microsoft 365!

Tijdens de coronapandemie heb je geleerd om te gaan met Teams, en je vergaderingen gaan nu allemaal remote. Je betaalt voor Microsoft 365 maar je hebt het idee dat je nog lang niet alle functionaliteiten gebruikt? We helpen je graag het maximale te halen uit al je software, dus ook uit Microsoft 365. Met ons advies heb je straks een veilige, logisch opgebouwde Microsoft 365 omgeving, kun je al je procedures en werkwijzes netjes in Sharepoint (deel van Microsoft 365) zetten en houd je van ieder project optimaal de status bij dankzij de ingebouwde planner.

Wil jij graag het beste ICT advies?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    Het invullen van dit formulier is geheel vrijblijvend. Je komt niet op een mailinglist en we verkopen je gegevens niet door.