Ga voor goud met Soluwise!

Wat ons drijft

Wij vinden het leuk om met slimme IT oplossingen jouw organisatie te verbeteren. Dit doen we door nauwkeurig te kijken naar jouw bedrijfsprocessen en te zien waar wij verschil kunnen maken. 

Een betrouwbare partner

ICT speelt een cruciale rol in bijna iedere moderne organisatie. Zonder ICT-voorzieningen staat al snel het hele bedrijf stil. Wij zijn er voor jouw organisatie: een betrouwbare ICT partner met oplossingen van hoge kwaliteit. Zodat jouw ICT-voorzieningen altijd als een zonnetje draaien.

Onze klanten

Groot of klein: iedere organisatie heeft ICT uitdagingen. Ook een eenmanszaak wil graag efficiënt kunnen werken en de bedrijfsprocessen zoveel mogelijk stroomlijnen. In het MKB kunnen we dit van eerste klantcontact tot en met het uitsturen van de factuur. 

Bij grotere organisaties bestaat vaak een specifieke hulpvraag, bijvoorbeeld het opstellen van securitybeleid (volgens ISO27001/NEN7510) of het koppelen van systemen. Ook dit soort eenmalige opdrachten voeren we graag uit. We hebben hierbij oog voor bestaande systemen en werkwijzes.

De ondernemer achter Soluwise

Even voorstellen: Ik ben Erik Klein Langenhorst – eigenaar van Soluwise. Ik ben in 2022 begonnen met Soluwise na 12,5 jaar voor een MSP (Managed Service Provider) te hebben gewerkt. Ik vind het ontzettend leuk om samen met ondernemers en (ICT) managers te kijken hoe we ICT kunnen inzetten om hun organisatie op rolletjes te laten lopen. 

35 jaar, geboren Achterhoeker, maar al jaren te vinden in het mooie Arnhem waar ik samenwoon met mijn partner en onze katten Luna en Meeko. Je vindt meer over mij op LinkedIn!

Ik kijk uit naar onze samenwerking! 

Contact opnemen?

Zou je graag willen samenwerken met Soluwise of wil je graag meer informatie? Je kunt dit formulier invullen of bellen met 026-2020212

    Het invullen van dit formulier is geheel vrijblijvend. Je komt niet op een mailinglist en we verkopen je gegevens niet door.