Netwerk- en serverbeheer

Steeds meer werkzaamheden worden verplaatst naar de cloud. Toch is voor veel organisaties het serverpark nog het hart van de technische infrastructuur. Wij helpen je bij de inrichting, het onderhoud en de vervanging netwerkapparatuur en servers.

Stabiliteit en kwaliteit

Wanneer je netwerkapparatuur of servers niet werken, kost dat jouw organisatie direct geld in de vorm van verloren arbeidsproductiviteit. Een hoge uptime is dus essentieel. Om die reden leveren wij hardware van gerenommeerde merken en wordt alle apparatuur voorzien van een supportcontract bij de leverancier. Hiermee garandeert de leverancier in het geval van hardwarematige storingen de beschikbaarheid van reserve-onderdelen.

Server

Uw server altijd up-to-date

Wanneer wij je Netwerk- en serverbeheer uitvoeren, bepalen we samen met jou een updateschema. Maandelijks updaten we bijvoorbeeld het besturingssysteem op alle virtuele machines. Ook voeren we regelmatig firmware-updates uit. Je kunt er dus vanuit gaan dat alle veiligheids- en betrouwbaarheidsupdates altijd snel ge├»nstalleerd worden. Na de installatie herstarten we ’s nachts de server, zodat je hiervan geen hinder ondervindt.

Proactieve monitoring

Met onze monitoringoplossing houden we je apparatuur nauwkeurig in de gaten en voorkomen we proactief problemen. We controleren bijvoorbeeld of er geen hardwaredefecten aanstaande zijn, of de processors niet te zwaar belast worden en of harde schijven niet vollopen. Op deze manier voorkomen we dus incidenten en kunnen we de stabiliteit en betrouwbaarheid garanderen.

Backups

Door middel van state-of-the art backupsoftware backuppen we alle virtuele machines naar een externe locatie. Samen met jou brengen we de behoeftes in kaart. Zo kunnen we backups bijvoorbeeld ook in de cloud opslaan, zodat zelfs in het geval van een ernstige calamiteit geen data verloren gaat. Iedere dag controleren we of de backups geslaagd zijn en regelmatig testen we ook of ze goed werken door middel van een restoretest. Hierbij herstellen we daadwerkelijk bestanden en applicaties uit de backup.

Kosten

Wij onderhouden je servers voor een vast bedrag per maand. Samen met u stellen we vast wat de precieze wensen zijn. We brengen de maandelijkse tijdsbesteding in kaart en hanteren een scherp all-in tarief. Je weet dus precies waar je aan toe bent!

Netwerk- en serverbeheer

Wij komen graag langs voor een geheel vrijblijvend gesprek. Hierbij doen we een korte inventarisatie van je netwerk en servers. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op om dit te plannen.

    Het invullen van dit formulier is geheel vrijblijvend. Je komt niet op een mailinglist en we verkopen je gegevens niet door.