ICT-/Securitybeleid

Wij helpen je met passend beleid en implementatiebegeleiding

Slim beleid opstellen en implementeren

Als je groeit en grotere klanten krijgt, dan groeit ook de noodzaak voor een beter ICT- en Securitybeleid. Soms komt de wens vanuit de intrinsieke motivatie om de ICT en beveiliging goed op orde te hebben, soms vanuit een negatieve ervaring (zoals bijvoorbeeld een datalek of een hack). Soms stellen klanten eisen, bijvoorbeeld een ISO27001 of een NEN 7510 certificering. 

Beleid afgestemd op jouw behoeftes

Samen met jou bepalen we waar jouw behoeftes liggen. Werk je al op een veilige manier en wil je dit goed vastleggen? Of weet je nog niet precies of je op de best mogelijke manier werkt?

Tijdens een nulmeting of inventarisatie brengen we in kaart waar jouw organisatie behoefte aan heeft. Niemand heeft iets aan een lijvig beleidsdocument dat niemand in je organisatie echt kent. Onze insteek is dus altijd om een krachtig en beknopt beleid te schrijven dat goed implementeerbaar is.

Beleid afgestemd op jouw risico's

Werk je met gevoelige gegevens of juist helemaal niet? En wat is jouw risicobereidheid (‘appetite for risk’)?

Op een gestructureerde manier brengen we in een middag in kaart hoeveel risico je loopt, hoeveel risico je bereid bent te lopen en welke maatregelen je al neemt om je risico’s te beperken. Na deze sessie ontvang je van ons een uitgebreid rappor met daarin de conclusies en een overzicht van technische en organisatorische beheersmaatregelen je kunt nemen om de risico’s te verkleinen.

Beleid. En dan?

Als je weet welke technische en organisatorische beheersmaatregelen je kunt nemen om jouw risico’s te verkleinen, helpen wij je met de implementatie. We helpen je bijvoorbeeld om wachtwoordbeleid te introduceren, multifactorauthenticatie te kiezen, of een firewall te plaatsen. Klinkt ingewikkeld? Wij loodsen je er doorheen.

Kosten en meer info

De kosten voor beleid en implementatie zijn afhankelijk van je behoeften, de risico’s en de volwassenheid van je organisatie. We overleggen graag vrijblijvend met je en stellen een duidelijke offerte op. We hanteren een scherpe prijs! Vul onderstaande formulier in en we nemen vandaag nog contact met je op!

    Het invullen van dit formulier is geheel vrijblijvend. Je komt niet op een mailinglist en we verkopen je gegevens niet door.