Je security verbeteren

Creëer bewustwording in jouw organisatie en vergroot jouw cyberweerbaarheid!

Voorkom een aanval!

Wist je dat 91% van alle datalekken begint met een phishingaanval? Een phishingaanval is een aanval waarbij een e-mail wordt vervalst om een slachtoffer te misleiden. Maar hoe voorkom je phishingaanvallen? En, als het dan toch gebeurt: hoe minimaliseer je de impact?

60% van alle nederlandse bedrijven...

… Kwam in de afgelopen 5 jaar in aanraking met cybercriminaliteit. Met een miljardenschade tot gevolg. Jij wil natuurlijk voorkomen dat jouw bedrijf slachtoffer wordt. Maar hoe doe je dit? Wij bieden een oplossing met één of meerdere trainingssessies en een phishingtest.

Train je mensen!

Samen kijken we naar je securitybeleid. Welke aspecten vind je belangrijk? Wat wil je graag onder de aandacht brengen? We verdelen dit in één of meerdere interactieve sessies. We maken het niet te lang – voor veel mensen is dit taaie stof.

Phishingtests

We stellen een phishingagenda op. Vervolgens sturen we op de geplande datums een phishingmail. Natuurlijk hoop je dat niemand hiervoor valt. De ervaring is anders: in bijna alle gevallen worden één of meerdere medewerkers succesvol ‘gephisht’. 

Achteraf worden de resultaten bekend gemaakt: welk percentage mensen is gephisht? Hoe had de mail herkend kunnen worden?

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van hoeveel sessies je wil opzetten, en wat de inhoud is. De prijs per sessie ligt rond de €400,-. We houden het luchtig en sluiten af met een leuke kennisquiz. De kosten van de phishingtests zijn afhankelijk van het aantal medewerkers en beginnen rond de 3 euro per medewerker per maand.

Security verbeteren in jouw organisatie?

Wil jij ook op een leuke interactieve manier jouw cyberweerbaarheid vergroten? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Laat je gegevens achter

    Het invullen van dit formulier is geheel vrijblijvend. Je komt niet op een mailinglist en we verkopen je gegevens niet door.